Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables Hyper Ultra L Interlink RCA/RCA Grun Set, 1.0 Meter



€ 859,00
Inclusief belasting

Interlink RCA/RCA

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Atlas Hyper Ultra L Interlink RCA/RCA Grun Interlink

De nieuwste generatie Hyper Ultra interconnect biedt een verfijnd, gelijkmatig uitgebalanceerd geluid dat u meeneemt in de muzikale uitvoering.
Nu met onze innovatieve ultra-low-mass 'Ultra L' RCA-connector.
Optimale audioprestaties via 'trickle-down' dd-technologie.

De geleider in deze kabel is een massieve OCC (Ohno Continuous Casting) koperen kern omgeven door meerdere gebundelde 'satelliet'-geleiders van zeer zuiver OCC-koper.
De 'snelheids'-karakteristiek van analoge kabels wordt voornamelijk bepaald door de diëlektrische prestaties van de isolator die rond de geleider is aangebracht.
De geleiders van Hyper zijn ingekapseld in een PEF (Foamed Polyethylene) diëlektricum, met uitstekende immuniteit tegen interferentie en ruis.
De aansluiting gebeurt via onze breedbandige, low-mass soldeervrije Ultra-connectoren - hoe minder discontinuïteiten in het signaalpad, hoe lager het niveau van signaaldegradatie en hoe beter de prestaties.

Atlas dd ('dual drain')-systeem: Normaal gesproken hebben afgeschermde kabels last van schermvervorming wanneer ze worden voorbereid voor productie. (Als u ooit een stekker of connector hebt aangesloten met een afgeschermde kabel, hebt u dit zelf gedaan door de afschermingsvlecht voor de aansluiting terug te snijden en waarschijnlijk te draaien).
Deze vervorming van de afscherming heeft een meetbare impact, waardoor de impedantie en dus de prestaties van de kabel effectief veranderen.

Onze 'dd'-configuratie is gebaseerd op een vereenvoudigde versie van de technieken die we hebben ontwikkeld voor onze Mavros- en Asimi-interconnects van topkwaliteit.
Twee symmetrische afvoerdraden (elk bevestigd aan 180°-segmenten van de stekker) worden tussen een 100% koper/Mylar™-folie en afscherming geplaatst.
Het unieke dd-systeem verbindt de afscherming effectief met de kabelretour-/stekkerinterface, wat betekent dat de kabel kan worden aangesloten zonder de nauwkeurig gelegde afscherming te vervormen, te draaien of mechanisch te belasten.
De voordelen zijn het handhaven van een consistente lage impedantiebelasting naar de stekker en een totale afscherming van 360° tegen ruis en signaalverlies veroorzaakt door RFI (radiofrequentie-interferentie).


Klik HIER voor meer info.

ATLAS CABLES

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)