Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

HK Audio PRO D2 PACK-1518 Complete PA Set Actief



€ 4.242,00
Inclusief belasting

Complete PA Set Actief

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



HK Audio PRO D2 PACK-1518 Complete PA Set Actief

De "Made in Germany" kwaliteit van PREMIUM PR:O is in elk detail merkbaar.
Met componenten van de bovenste plank en geavanceerde DSP-technologie in resonantiebestendige, transportbestendige houten behuizingen, leveren deze luidsprekers de uitstekende audioprestaties die hun 'premium'-naam doet vermoeden.
Met meer dan 200.000 verkochte exemplaren in de afgelopen tien jaar heeft het uitgebreide PREMIUM PR:O-assortiment passieve en actieve luidsprekers de lat hoger gelegd voor modulaire, muzikantvriendelijke geluidssystemen in Europa.

…de volgende generatie

Met meer dan 200.000 verkochte exemplaren is PREMIUM PR:O een werkelijk onstuitbaar succesverhaal voor onze modulaire geluidssystemen, die we voortdurend ontwikkelen en optimaliseren.
Klanten zijn vooral dol op de robuuste houten constructie met lage resonantie, gecombineerd met betrouwbare, hoogwaardige luidsprekers en krachtige elektronische componenten.
Dit alles maakt de PREMIUM PR:O D2-modellen tot briljante allrounders, vooral voor live-toepassingen waarbij hoge geluidsdruk en transparante weergave van stem en instrumenten belangrijk zijn.

Flexibele allrounders

De nieuwe PREMIUM PR:O D2-serie bestaat uit vijf DSP-gestuurde full-range en multifunctionele luidsprekers, evenals de PR:O 210 Sub D2 en PR:O 118 Sub D2 bassen.
Volgens het modulaire principe kunnen de luidsprekers flexibel worden gecombineerd voor de meest uiteenlopende eisen, van standalone-, 2.1- en monitoropstellingen tot full-stack-toepassingen.
Deze combinatiemogelijkheden maken PREMIUM PR:O geschikt voor een breed scala aan installaties waar uitstekende spraakverstaanbaarheid en transparante weergave vereist zijn.

Professioneel, veilig en eenvoudig in gebruik

De nieuw ontwikkelde HK Audio MultiGrips zorgen altijd voor een comfortabele en veilige grip tijdens het laden en lossen, maar ook tijdens de montage en demontage.
Dit resulteert niet alleen in een praktische bediening bij transport: de HK Audio TB-45N en TB-45NQ kantelbeugels kunnen ook op de MultiGrips worden gemonteerd, waardoor professioneel rigging eenvoudig en gemakkelijk wordt.

Efficiënte, moderne technologie, eenvoudige bediening

De DSP-gestuurde voorversterker levert nauwkeurig geluid.
Dankzij de EQ-presets, tooncontroller en FIR X-Over overwint hij met gemak akoestische uitdagingen in live-toepassingen.
De D2-modellen hebben een duidelijke en begrijpelijke gebruikersinterface – ingewikkelde menubedieningen zijn bewust vermeden.
Ondanks het hightech interieur is hij zeer eenvoudig en intuïtief te gebruiken op basis van het Plug ’n’ Play principe.
PREMIUM PR:O blijft de gemakkelijkste manier om het beste geluid te bereiken.

De set bestaat uit de volgende componenten:

  • 2 stuks PR:O-115 FD2 actieve 15 inch tops
  • 2 stuks PR:O-118 SUB D2 actieve 18 inch subs
  • 2 stuks verbindingskabel XLR
  • 2 stuks K&M tussenpalen
  • Deze set is geschikt voor optredens tot 250 personen.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

HK AUDIO

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)