Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

MoFi Vinyl Alan Parson's Project - I Robot - LP 33 RPM



€ 169,00
Inclusief belasting

UD1S 180g 33RPM SuperVinyl LP Box Set

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Alan Parson's Project - I Robot

Gemasterd vanaf de originele mastertapes, gelimiteerd tot 10.000 genummerde exemplaren, en ondergebracht in een elegante slipcase.
1/4" / 15 IPS analoge master naar DSD 256 naar analoge console naar draaibank.

De meeste audiofielen kennen I Robot van Alan Parsons Project uit hun hoofd.
De plaat uit 1977, ontwikkeld door Parsons nadat hij dezelfde taken had uitgevoerd op Pink Floyd's Dark Side of the Moon, regeert als een schijf waarvan de strakke bas, heldere hoge tonen, zuivere productie en schijnbaar grenzeloos dynamisch bereik alleen worden geëvenaard door het sensationele prog-rock tarief. begeleid door de toetsenist en zijn creatieve partner, Eric Woolfson.
Het is niet verrassend dat het talloze keren is uitgegeven.
Kan het verbeterd worden?
Geniet van de verbazingwekkende UltraDisc One-Step 180g 33RPM boxset van Mobile Fidelity en de vraag wordt beantwoord.

Tracks:

  1. I Robot
  2. I Wouldn't Want to Be Like You
  3. Some Other Time
  4. Breakdown
  5. Don't Let It Show
  6. The Voice
  7. Nucleus
  8. Day After Day (The Show Must Go On)
  9. Total Eclipse
  10. Genesis Ch. 1 V. 32

Gemasterd van de originele mastertapes en geperst bij RTI op MoFi SuperVinyl, komt I Robot tot leven met referentie-setting realisme op deze genummerde, gelimiteerde heruitgave.
Met onberispelijke hoge en lage tonen, royale ruimtelijkheid en doorzichtige transparantie die je meeneemt naar de studio met Parsons en Woolfson op Abbey Road, is deze definitieve editie ontworpen om de volledige mogelijkheden van 's werelds beste stereosystemen te demonstreren en tegelijkertijd luisteraars de mogelijkheid te bieden.
Het gemak van het hebben van alle muziek op één LP.

Deze transcendente UD1S-editie, met een bijna onhoorbare ruisvloer, fungeert als een herhaalde uitnodiging om te genieten van referentiewaardige soundstages, meeslepende zachtheid, gewilde instrumentale scheiding, driedimensionale beeldvorming en volmaakte toonbalansen.
Het kan zonder compromissen of vermoeidheid op hoge volumes worden afgespeeld en is een demonstratieplaat voor alle leeftijden – zoals er niet meer wordt gemaakt.
Dit is precies de reden waarom u hoogwaardige audioapparatuur bezit en erin investeert.

De bijzondere kenmerken van deze UD1S-versie strekken zich uit tot de premiumverpakking.
De heruitgave, gehuisvest in een elegante slipcase, is voorzien van speciale foliegestempelde omslagen en trouw aan de originele afbeeldingen.
Op auditief en visueel vlak is hij gemaakt voor veeleisende luisteraars die waarde hechten aan geluidskwaliteit en productie, en die zich volledig willen onderdompelen in alles rond dit conceptuele monument.
De beroemdste plaat van het Alan Parsons Project verdient niets minder.

Geïnspireerd door en losjes gebaseerd op de gelijknamige Isaac Asimov-verhalen, duikt I Robot in thema's als kunstmatige intelligentie en technologische dominantie die de plaat uiterst relevant maken in de 21e eeuw.
De topcreatie van Parsons en Woolfson sloot aan bij de opkomst van Star Wars, dat zelf een wedergeboorte beleeft in een tijdperk van zelfrijdende auto's, slimme apparaten en hersenloze automatisering.
Tekstueel stellen nummers als 'The Voice' het menselijk gedrag – en hun relatie tot de toenemende suprematie van robots – in het dagelijks leven ter discussie.
Parsons en Woolfson weerspiegelen de daarmee gepaard gaande paranoia, dichotomie en transformatie via wisselende sci-fi-arrangementen doordrenkt van drama en humeurigheid.

Ook de meeslepende tunes op I Robot blijven boeien door hun perfectionisme en vernieuwing.
Parsons en Woolfson ontlenen aan de strategieën van Pink Floyd en gebruiken een herhaalde reeks op het titelnummer om nieuwe downbeats te creëren.
"Some Other Time" heeft twee verschillende leadvocalisten in dienst en wekt toch de illusie dat er maar één betrokken is. Boeiende strijkers, een piccolotrompet en bonafide pijporgel sieren 'Don't Let It Show'.
De oorsprong van "Nucleus" komt voort uit een uniek analoog toetsenbordmengsel genaamd "de Projectron", bedacht door Parsons en elektronisch ingenieur Keith Johnson.
De orkest- en koorarrangementen van Andrew Powell maken het geheel af, waarbij 'Total Eclipse' arriveert als een angstaanjagend nummer dat de climax 'Genesis Ch. 1 V. 32' voorspelt.

Wint de mens of de machine uiteindelijk?
Beslis terwijl u verdwaalt in de UltraDisc 180g 33RPM LP-persing van Mobile Fidelity.
Verzeker uw genummerde exemplaar vandaag nog!

Meer over Mobile Fidelity UltraDisc One-Step en waarom het superieur is

De UltraDisc One-Step (UD1S)-techniek van Mobile Fidelity Sound Lab omzeilt generatieverliezen die inherent zijn aan het traditionele driestaps-platingsproces door twee stappen te verwijderen: de productie van vader- en moederplaten, die zijn gemaakt om talloze stempels op te leveren uit elke lak die wordt gesneden .
Voor UD1S-plating worden stempels (ook wel "converts" genoemd) rechtstreeks van de lakken gemaakt.
Omdat elke lak slechts één stempel oplevert, moeten meerdere lakken worden gesneden.
Het UD1S-proces van Mobile Fidelity produceert een uiteindelijke LP met de laagst mogelijke ruisvloer.
Het verwijderen van twee stappen van het plateerproces onthult ook muzikale details en dynamiek die anders verloren zouden gaan als gevolg van het standaard meerstapsproces.
Met UD1S wordt elk aspect van de vinylproductie geoptimaliseerd om het best klinkende vinylalbum te produceren dat momenteel verkrijgbaar is.

MoFi SuperVinyl

MoFi SuperVinyl, ontwikkeld door NEOTECH en RTI, is de meest veeleisende vinylcompound ooit bedacht.
Analoge liefhebbers hebben nog nooit zoiets gezien (of gehoord).
De speciale, gepatenteerde samenstelling is buitengewoon duur en uiterst nauwgezet te produceren en richt zich op twee specifieke gebieden van verbetering: reductie van de ruisvloer en verbeterde groefdefinitie.
De vinylsamenstelling is voorzien van een nieuwe zelfkopiërende kleurstof (houd de schijf tegen het licht en kijk) en produceert 's werelds stilste oppervlakken.
Deze high-definition formule maakt het ook mogelijk om schonere groeven te creëren die niet te onderscheiden zijn van de originele lak.
MoFi SuperVinyl geeft de beste benadering van wat de technici van het label horen in het masteringlab.

MOFI RECORDS

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)