Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha PSR-SX920 Keyboard, 61 Toetsen



€ 2.669,00
Inclusief belasting

Arranger Workstation/Keyboard 61 Toetsen

Laatste items in voorraad


Yamaha PSR-SX920 Keyboard 2024

Waar innovatie en inspiratie samenkomen!

Als onderdeel van de Genos familie verlegt de nieuwe PSR-SX serie de grenzen van het geluid van een Arranger Workstation.
Met de nieuwste Super Articulation technologieën en het nieuwe Crossfade Portamento, voorziet de PSR-SX je optredens van expressieve dynamiek en emotionele diepte.

Het Style Insertion DSP-vermogen is verdubbeld ten opzichte van de vorige modellen, waardoor de geluidskwaliteit nog verder is verbeterd, en met de nieuwe Style Dynamics Control heb je de controle over de energie en dynamiek van elke Stijl, wat zorgt voor dynamischere en verfijndere optredens.

Til je muziek naar een hoger niveau met een nieuw PSR-SX Arranger Workstation - waar innovatie en inspiratie elkaar ontmoeten!

Meer dan 1.500 Voices en 500 Styles

Collage of Yamaha Arranger Workstation PSR-SX920/720 Voice selection screens

Geef je muzikale creativiteit de vrije loop met de PSR-SX920! Dit krachtige Arranger Workstation heeft meer dan 1.500 voices van hoge kwaliteit en 575 verschillende stijlen, allemaal voorzien van One Touch-instellingen om je optreden direct in de juiste stemming te brengen.
Gebruik een Live Controller om de energie en dynamiek van elke stijl aan te passen met Style Dynamics Control.
En met de dubbele Style Insertion DSP-kracht van het vorige model klinken nieuwe en bekende stijlen, allemaal verrijkt met de nieuwste voices en effecten, verfijnder en zorgen ze voor een verhoogde muzikale ervaring.

Voor de eerste keer in een instrument uit de SX-serie bevat de PSR-SX920 Super Articulation2 (S.Art2) technologie.
Zonder er bij na te denken levert S.Art2 ongekend realisme aan Voices met levensechte instrument articulaties die moeiteloos aan je optreden worden toegevoegd.
Bovendien kun je met de nieuwe Super Articulation Plus Voices (S.Art+) met één druk op de knop schakelen tussen verschillende instrumentarticulaties.
Met de nieuw toegevoegde Crossfade Portamento ervaar je soepele, vloeiende toonhoogteovergangen, waardoor je expressieve diepte toevoegt aan je muziek.

Voor de ultieme flexibiliteit bij optredens bevat de PSR-SX920 8 toewijsbare paneelknoppen, 6 home screen snelkoppelingen en 2 Live Control knoppen, waarmee je snel toegang hebt tot je favoriete functies voor directe aanpassingen.

Til je muziek naar een hoger niveau met de PSR-SX920 - waar innovatie en inspiratie elkaar ontmoeten!

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

YAMAHA SX
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)