Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha PSR-SX720 Arranger Workstation/Keyboard, 61 Toetsen



€ 1.579,00
Inclusief belasting

Arranger Workstation/Keyboard 61 Toetsen

Laatste items in voorraad


Yamaha PSR-SX720 Keyboard 2024

Waar innovatie en inspiratie samenkomen!

Als onderdeel van de Genos familie verlegt de nieuwe PSR-SX serie de grenzen van het geluid van een Arranger Workstation.
Met de nieuwste Super Articulation technologieën en het nieuwe Crossfade Portamento, voorziet de PSR-SX je optredens van expressieve dynamiek en emotionele diepte.

Het Style Insertion DSP-vermogen is verdubbeld ten opzichte van de vorige modellen, waardoor de geluidskwaliteit nog verder is verbeterd, en met de nieuwe Style Dynamics Control heb je de controle over de energie en dynamiek van elke Stijl, wat zorgt voor dynamischere en verfijndere optredens.

Til je muziek naar een hoger niveau met een nieuw PSR-SX Arranger Workstation - waar innovatie en inspiratie elkaar ontmoeten!

Meer dan 1.300 Voices en 450 Styles

Collage of Yamaha Arranger Workstation PSR-SX920/720 Voice selection screens

Laat je muzikale creativiteit de vrije loop met de PSR-SX720! Dit dynamische Arranger Workstation heeft meer dan 1300 voices van hoge kwaliteit en 450 verschillende stijlen, allemaal met One Touch-instellingen om je optreden meteen te laten sprankelen.
Pas de energie en dynamiek van elke stijl aan met een Live Controller met de nieuwe Style Dynamics Control.
En met twee keer zoveel Style Insertion DSP-vermogen als het vorige model, zorgen nieuwe en bekende Styles, allemaal verrijkt met de nieuwste Voices en effecten, voor een superieure muzikale ervaring.

Schakel moeiteloos tussen verschillende instrument articulaties met de nieuwe Super Articulation Plus (S.Art+) Voices en geniet van soepele, vloeiende toonhoogteovergangen met de nieuwe Crossfade Portamento, waardoor je een expressieve diepgang aan je muziek toevoegt.

Voor de ultieme flexibiliteit bij optredens bevat de PSR-SX720 8 toewijsbare paneelknoppen, 6 snelkoppelingen op het beginscherm en 2 Live Control knoppen voor snelle toegang tot je favoriete functies en directe aanpassingen.
Til je muziek naar een hoger niveau met de PSR-SX720 - waar innovatie en inspiratie elkaar ontmoeten!

Super Articulation+

Collage of a screen capture of the Yamaha Arranger Workstation PSR-SX920/720 Voice list and a photo of a person's hand playing a keyboard

Instrumenten produceren vaak verschillende geluiden, afhankelijk van hoe de noten worden gespeeld.
Snaarinstrumenten kunnen bijvoorbeeld worden gestreken of getokkeld.
Voorheen moest je om deze verschillende geluiden te krijgen schakelen tussen Stemmen op je toetsenbord.
Met de nieuwe Super Articulation Plus Voices (S.Art+) kun je nu met één druk op de knop direct van articulatie wisselen.

Crossfade Portamento

A collage of photos of the screen operating the Crossfade Portamento on the Yamaha Arranger Workstation PSR-SX920/SX720 and of a person's hand operating the keyboard

Portamento is een muziektechniek die veranderingen in toonhoogte afvlakt, waardoor een soepele overgang tussen noten ontstaat.
De Crossfade Portamento functie in de PSR-SX zorgt voor soepele overgangen tussen de noten die je speelt, waardoor je optreden een expressieve dynamiek en emotionele diepte krijgt.

Style Dynamics Control

Screen capture from Style Dynamics Control video

Met Style Dynamics Control kun je de energie en dynamiek van alle stijlen, inclusief gebruikersstijlen, eenvoudig aanpassen met één enkele Live-controller.
Of je nu wilt dat je begeleidingsband op een zacht pianissimo niveau, een hard fortissimo niveau of iets daar tussenin speelt, de keuze is aan jou.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

YAMAHA SX
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)